Vučić u Ženevi sa predsednikom EBRD-a

Izvor: RTS, 08.Nov.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Ženevi sa predsednikom EBRD-a

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Ženevi s predsednikom Evropske banke za obnovu i razvoj Sumom Čakrabartijem.
"Počele bilaterale u Ženevi", napisao je jutros Aleksandar Vučić na Instagramu, uz nekoliko fotografija.

Vučić se pre sastanka sa Sumom Čakrabartijem, sastao sa Bergeom Brendeom, predsednikom i članom Upravnog odbora Svetskog ekonomskog foruma i Martinom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Larkin, članicom Izvršnog komiteta Foruma, rukovodiocem za Evropu i Evroaziju .
Predsednik Srbije će tokom dana učestvovati u Strateškom dijalogu o Zapadnom Balkanu u organizaciji Svetskog ekonomskog foruma.
Vučić je sinoć po dolasku u Švajcarsku rekao da očekuje mnogo od važnih susreta koje će imati, a najavio je da će se razgovarati i o odnosima Beograda s Prištinom, dodavši da je iznenađen što niko iz Prištine nije u Ženevi.
Na skupu u Ženevi učestvovaće i novi šef diplomatije EU Žozep Borel, osnivač Svetskog ekonomskog foruma Klaus Švab i premijeri Hrvatske i Albanije Andrej Plenkoivć i Edi Rama.
Vučić je sinoć bio gost na večeri koju je priredio Klaus Švab.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASTAVAK BILATERALNIH SASTANAKA: Vučić razgovarao sa predsednikom EBRD (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Ženevi s predsednikom Evropske banke za obnovu i razvoj Sumom Čakrabartijem...Vučić se prethodno sastao i sa predsednikom i članom Upravnog odbora Svetskog ekonomskog foruma Bergeom Brendeom i članicom Izvršnog komiteta Foruma, rukovodiocem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.