NASTAVAK BILATERALNIH SASTANAKA: Vučić razgovarao sa predsednikom EBRD (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVAK BILATERALNIH SASTANAKA: Vučić razgovarao sa predsednikom EBRD (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Ženevi s predsednikom Evropske banke za obnovu i razvoj Sumom Čakrabartijem.

Vučić se prethodno sastao i sa predsednikom i članom Upravnog odbora Svetskog ekonomskog foruma Bergeom Brendeom i članicom Izvršnog komiteta Foruma, rukovodiocem za Evropu i Evroaziju Martinom Larkin.

Predsednik Srbije će kasnije tokom dana učestvovati u Strateškom dijalogu o Zapadnom Balkanu u organizaciji Svetskog ekonomskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << foruma (WEF).

- Počele bilaterale u Ženevi - napisao je jutros Vučić na svom Instagram profilu, uz nekoliko fotografija sa Brendeom, a potom i s predsednikom EBRD.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Ženevi sa predsednikom Evropske banke za obnovu i razvoj Sumom Čakrabartijem.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Nov 8, 2019 at 12:16am PST

Vučić je sinoć po dolasku u Švajcarsku rekao da očekuje mnogo od važnih susreta koje će imati, a najavio je da će se razgovarati i o odnosima Beograda s Prištinom, dodavši da je iznenađen što niko iz Prištine nije u Ženevi.

Na skupu u Ženevi učestvovaće i novi šef diplomatije EU Žozep Borel, osnivač Svetskog ekonomskog foruma Klaus Švab i premijeri Hrvatske i Albanije Andrej Plenkoivć i Edi Rama.

Vučić je sinoć bio gost na večeri koju je priredio Klaus Švab.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VUČIĆ SA PREDSEDNIKOM EBRD Srbija među pet najboljih partnera

Izvor: Blic, 08.Nov.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Ženevi sa predsednikom Evropske banke za obnovu i razvoj Sumom Čakrabartijem, sa kojim je razgovarao o globalnim ekonomskim kretanjima, privrednom rastu zemalja regiona Zapadnog Balkana i projektima EBRD u Srbiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.