Vučić pozvao Boška Obradovića u predsedništvo da mu pokaže francusko-nemački predlog

Izvor: Beta, 03.Feb.2023, 23:43

Vučić pozvao Boška Obradovića u predsedništvo da mu pokaže francusko-nemački predlog

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je lidera Dveri Boška Obradovića da u ponedeljak dođe u predsedništvo, gde će ga upoznati sa francusko-nemačkim predlogom za Kosovo i Metohiju, što je Obradović prihvatio."Daću vam ja i neke druge podatke, ukoliko ne budete želeli s tim da izađete u javnost. Sve što sam mogao da kažem i pokažem narodu, pokazao sam. Od tačaka sporazuma, do brige od onoga što nam sledi", rekao je Vučić večeras na sednici Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji.Naveo je da je spreman da čuje sve primedbe, savete, i da ukaže na to "šta se zaista dešava i šta je to što misli da Srbija može da uradi, a šta ne sme da dopusti".Komentarišući ocenu Obradovića da Srbiji više odgovara zamrznuti konflikt, jer na taj način Kosovo neće moći zvanično da postane nezavisno, Vučić je ponovio da to nije rešenje, i da "ne želi deci da ostavlja da rešavaju to pitanje"."Izostanak iz razgovora je nešto što Srbija sebi ne može, nema pravo i ne sme da dopusti", rekao je Vučić.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Obradović: U ponedeljak dolazim u Predsedništvo da vidim sporazum, Vučić: Pokazaću vam i naš non-pejper

Izvor: Blic, 03.Feb.2023

Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je danas da želi javno da saopšti da prihvata raniji poziv predsednika da u ponedeljak dođe u Predsedništvo i da ostvari uvid u tekst francusko - nemačkog sporazuma, a predsednik Aleksandar Vučić mu je odgovorio da će mu pokazati i naš non-pejper, odnosno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.