Izvor: RTS, 20.Okt.2020, 12:16

Vučić posle sednice SNS o predlogu Brnabićeve i borbi protiv kriminala

Predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić obratiće se javnosti danas posle podne, nakon sednice Predsedništva SNS-a, i izneti stav te stranke i njenog rukovodstva o predlogu mandatarke Ane Brnabić za sastav nove vlade.
Prema Tanjugovim informacijama, predsednik Vučić govoriće o još nekim aktuelnim temama, a pre svega, o borbi protiv organizovanog kriminala i mafije, koju je u ponedeljak najavio kao jedan od prioriteta države na unutrašnjem planu u narednom periodu.
Očekuje se da će se predsednik Vučić obratiti oko 18 sati.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVO VLADA U FOTO FINIŠU: I Dačić i Šapić u Nemanjinoj, na redu ministri, KONAČNA ODLUKA danas posle sednice SNS

Izvor: Blic, 20.Okt.2020

Po svemu što smo do sada videli - ovo je najneizvesniji proces formiranja Vlade do sada, a konačnu odluku o tome kako će izgledati novi kabinet premijerke Ane Brnabić saznaćemo nakon sastanaka predsedništva SNS danas nakon 17 sati. Ipak, predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je danas izvesne...

Nastavak na Blic...

"Danas tajkuni ne upravljaju Srbijom" Brnabić: Premijerka pozvala sve na ujedinjenje u borbi protiv mafije

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020

Premijerka je podsetila da je borba potiv mafije jedno je od tri najvažnija prioriteta nove vlade..Za najavljenu borbu protiv mafije biće neophodna potpuna sabornost i koordinacija svih u vladi i s predsednikom, Skupštinom i pravosuđem s obzirom na to da je reč o izuzetno opasnom pitanju, izjavila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.