Izvor: RTS, 26.Maj.2022, 07:09

Vučić polaže zakletvu 31. maja

Sednica na kojoj će predsednik Srbije položiti zakletvu pred poslanicima za drugi predsednički mandat biće održana 31. maja, saznaje RTS u Skupštini Srbije.
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić sazvao je za utorak, 31. maj, u 11 sati posebnu sednicu parlamenta na kojoj će predsednik Aleksandar Vučić položiti zakletvu za drugi predsednički mandat.

Aleksandar Vučić je 3. aprila pobedio na redovnim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izborima sa 58,59 odsto od ukupnih glasova izašlih birača u prvom krugu.
Aktuelni predsednik je mandat započeo 31. maja 2017. godine, kada je svečano položio zakletvu u Domu Narodne skupštine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRUGI PREDSEDNIČKI MANDAT VUČIĆA: Poznat datum polaganja zakletve

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022

Sednica na kojoj će predsednik Srbije Aleksandar Vučić položiti zakletvu pred poslanicima za drugi predsednički mandat biće održana 31. maja, saznaje RTS u Skupštini Srbije...Aleksandar Vučić je 3. aprila pobedio na redovnim izborima sa 58,59 odsto od ukupnih glasova izašlih birača u prvom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vučić polaže zakletvu 31. maja

Izvor: Danas, 26.Maj.2022

Sednica na kojoj će predsednik Srbije položiti zakletvu pred poslanicima za drugi predsednički mandat biće održana 31. maja, saznaje RTS u Skupštini Srbije.

Nastavak na Danas...

Dačić: Vučić u utorak polaže zakletvu za drugi predsednički mandat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2022

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić sazvao je za utorak, 31. maj, u 11 sati, posebnu sednicu parlamenta na kojoj će predsednik Srbije Aleksandar Vučić položiti zakletvu za drugi predsednički mandat...Dačić za Tanjug je rekao da je sazvao 11. posebnu sednicu aktuelnog saziva Skupštine na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.