Vučić na sednici GO SNS zatražio podršku za stvaranje Narodnog pokreta za državu

Izvor: Beta, 10.Mar.2023, 19:54

Vučić na sednici GO SNS zatražio podršku za stvaranje Narodnog pokreta za državu

Predsednik Srbije i vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić zatražio je danas na sednici Glavnog odbora SNS podršku da krene u pripreme za stvaranje nove političke opcije - Narodnog pokreta za državu.Vučić je na sednici GO kazao da smatra da u teškim trenucima za Srbiju treba da se okupe svi koji žele "normalnost i pristojnu Srbiju koja je u stanju da donosi racionalne odluke"."Bez stranaka nema demokratije, ali bi ovo bilo ne samo SNS i druge partije, već i mnoge nestranačke ličnosti kojima bismo dali značajnu podršku, da zajednički radimo za budućnosti Srbije, za njen napredak", naveo je Vučić.Prema njegovim rečima, ta politička opcija bila bi "suštinski srpska" i ne samo nacionalna već ona koja će da brine o interesima Srbije, a ne "bilo koga" na Istoku i Zapadu.Kako je ocenio, potrebno je da se ide među narod i da se "oberučke prihvate ljudi".Istakao je da je SNS sa svojim kapacitetima - najbolja u svakom smislu, ali da ima ograničenja u prijemu novih ljudi."Ne želim da, zato što neki predsednik opštinskog odbora ne želi da vidi uglednog intelektualca jer bi mu on mogao biti konkurencija u stranci, njega i ne bude. Evo nije vam konkurencija, ali su nam potrebni ...
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić na sednici GO SNS zatražio podršku za stvaranje Narodnog pokreta za državu

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Mar.2023

Predsednik Srbije i vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić zatražio je danas na sednici Glavnog odbora SNS podršku da krene u pripreme za stvaranje nove političke opcije - Narodnog pokreta za državu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.