Izvor: RTS, 23.Jul.2020, 06:18

Vučić danas u Banjaluci

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Banjaluku, gde će tamošnjim institucijama uručiti pomoć vrednu gotovo 2,7 miliona evra.
Aleksandar Vučić će obići Univerzitetski klinički centar u Banjaluci, gde će uručiti 15 sanitetskih vozila.

Zatim će obići radove na izgradnji višenamenskog objekta, u kojem je planirano da budu smešteni vrtić, Dom zdravlja i mesna zajednica, čija se izgradnja finansira sredstvima Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u naselju Petrićevac.
Razgovaraće sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom i predsednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović.
Posetu Banjaluci, predsednik Srbije završiće obilaskom radova na izgradnji Srpsko-ruskog hrama.
Srbija pomaže Republiku Srpsku i sa milion evra Studentskom centru "Nikola Tesla" u Banjaluci za rekonstrukciju jednog paviljona.
Takođe, za nekoliko manjih opština u RS, Srbija će izdvojiti 540.000 evra za vrtiće, škole, domove zdravlja, a za Duhovni centar u Petrovcu 400.000 evra.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ DANAS U POSETI BANJALUCI: Pomoć Republici Srpskoj vredna 2,7 miliona evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2020

Posetu Banjaluci, predsednik Srbije završiće obilaskom radova na izgradnji Srpsko-ruskog hrama.. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Banjaluku, gde će tamošnjim institucijama uručiti pomoć vrednu ukupno gotovo 2,7 miliona evra...Predsednik Srbije će tokom posete razgovarati sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Srbiju i RS vezuju jake bratske, prijateljske i formalne veze

Izvor: RTS, 23.Jul.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je u Banjaluci pomoć vrednu gotovo 2,7 miliona evra. Prilikom posete UKC Banjaluka, gde je uručio 15 sanitetskih vozila, Vučić je istakao da to nije samo pitanje poklona, pomoći i podrške, već je to obaveza Srbije i deo njene odgovornosti. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.