Vučić: Spremni smo da implementiramo predloge evroparlamentaraca, ma koliko to bilo teško za nas

Izvor: Beta, 17.Sep.2021, 22:27

Vučić: Spremni smo da implementiramo predloge evroparlamentaraca, ma koliko to bilo teško za nas

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je i predsednik Srpske napredne stranke (SNS), izjavio je danas da je ta stranka prihvatila veći deo predloga evroparlamenaraca oko poboljšanja izbornih uslova, i dodao da su spremni da sve to implementiraju "ma koliko to bilo teško za njih"."Mi smo imali konstruktivan sastanak, ne slažem se sa mnogim ocenama, ali sam spreman da uradim sve da bi se drugi osećali dobro", rekao je Vučić za televiziju Pink prilikom posete Istanbulu.On je ocenio da opozicija hoće "vlast i da ih narod voli" i dodao da to "i nije baš jednostavno".Prema njegovim rečima, 2012. godine "nisu postojale nijedne novine koje su bile protiv vlasti, nijedan nedeljnik", dok je za današnje nedeljnike i ostale medije rekao da su to "bljuvotine najgore koje ničemu ne služe, samo nešto da se odštampa da se kaže protiv mene".Vučić boravi u Istanbulu, gde će se u okviru jednodnevne posete sastati sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.Vučić: Na sednici GO SNS biće reči o pripremama za izbore Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se ne plaši toga da bi neko iz Srpske napredne stranke (SNS) mogao da ga politički ugrozi, kao i da se sutra u Beogradu po prvi put održava ...
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zajedno za Srbiju i Narodna stranka nezadovoljni predlozima za poboljšanje izbornih uslova

Izvor: Danas, 18.Sep.2021, 15:01

Predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović izjavio je danas da se u predlozima za poboljšanje izbornih uslova ne nalazi ništa što je predlagala opozicija, kao i da vlast "ne da poštene izbore".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.