Vučić: O Beku ne odlučuju političari već tužioci

Izvor: Press, 30.Jan.2013, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: O Beku ne odlučuju političari već tužioci

" O tome šta će se dalje dešavati, nakon saslušanja Milana Beka, neće odlučivati nijedan političar već tužioci u skladu sa zakonom", rekao je Vučić za agenciju Beta.
Beko je juče šest sati saslušavan u Upravi kriminalističke policije o privatizaciji Luke Beograd. On je bio saslušan u svojstvu građanina.
"Želim sve da uverim - o tome će odlučivati tužioci u skladu sa zakonom. To je jedino što je istina. Da li je gospodin Beko nekome drag ili ne, to apsolutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nije važno, da li je on sposoban ili nije, da li je on snalažljiv ili ne, to u ovom smislu takođe nije važno. Važan je samo zakon i mišljenje tužioca ", rekao je Vučić.
Prema njegovim rečima, Beko će biti procesuiran ako tužioci budu mislili da u tom slučaju postoji izvršenje krivičnog dela.
 
- To je cela istina o tome, i tu je tačka - naveo je Vučić. 
Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.