Vučić: Nikad ništa loše o Nikoliću, uvek sam za saradnju

Izvor: N1 televizija, 17.Feb.2017, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nikad ništa loše o Nikoliću, uvek sam za saradnju

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je uvek spreman na saradnju sa predsednikom Tomislavom Nikolićem, i da nikada neće reći ništa loše o njemu.

Komentarišući informacije da mu je Nikolić poslao pismo u kom je od njega zatražio da mu dodeli mesto lidera SNS-a i predsednika Vlade Srbije u zamenu za podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na izborima, Vučić je rekao da ne želi da se bavi tračevima, poluistinama i neistinama o temama koje se ne tiču države, već partija.

“Od mene ćete uvek čuti pristojne reči o predsedniku Republike. Šta god on radio, uvek sam spreman za saradnju sa njim, i pre i posle izbora”, poručio je Vučić na konferenciji za medije sa austrijskim kancelarom Kristijanom Kernom.

Vučić je rekao i da ne želi da učestvuje u svađama, te da je pred partijom koju vodi težak zadatak, jer mu izgleda kao da se “ceo svet sručio” na njihovu glavu i kao da je svima važno da SNS izgubi na izborima.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ U PALATI SRBIJA: Večeras odlučujem da li ću prisustvovati Glavnom odboru SNS

Izvor: Kurir, 17.Feb.2017

...Odgovarajući na pitanja novinara posle sastanka sa austrijskim kancelarom Kristijanom Kernom, Vučić se dotakao i odnosa s Nikolićem rekavši sledeće: Što se tiče mog ličnog odnosa, od mene ćete čuti samo pristojne reči o predsedniku Republike..- Što se tiče saradnje, uvek sam spreman...

Nastavak na Kurir...

VUCIC Necete od mene nista lose cuti o predsedniku Nikolicu JA SAM UVEK BIO I BICU SPREMAN ZA SARADNJU

Izvor: medio.rs, 17.Feb.2017

Premijer Aleksandar Vučić se, na konferenciji za medije posle susreta sa kancelarom Austrije Kristoijanom Kernom, osvrnuo i na aktuelnu situaciju vezanu za predsedničke izbore u Srbiji..Odgovarajući na novinarsko pitanje premijer Vučić je rekao da ne želi mnogo da govori o toj suituaciji, ali...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.