Vučić: Garantujem veće plate i penzije

Izvor: Mondo, 21.Mar.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Garantujem veće plate i penzije

Premijer Aleksandar Vučić najavio je da će posle izbora, ako pobedi Srpska napredna stranka, u Vladi Srbije biti novi ljudi. Penzije i plate neće biti smanjene i biće redovne, kaže Vučić. Autoputem do Makedonije za mesec dana.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

"Ako nekim slučajem dobijemo poverenje naroda, imaćemo nove ljude u Vladi i novu energiju", rekao je Vučić televiziji Hepi.

Vučić je ocenio da opoziciju ujedinjuje mržnja protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << njega.

Autoputem do Makedonije za mesec dana

Vučić je najavio da će za mesec dana moći da se putuje autoputem do Makedonije.

"Napravili smo mnogo toga za Srbiju, pred nama je još mnogo toga. Potrebno je da se ujedinimo za standard, bolje škole i bolnice i da se ujedinimo oko normalne i pristojne srbije", rekao je Vučić.

Naveo je i da se opozicija zalaže za "teranje stranih investitor", ali da onda ne bi bilo zaposlenih u mnogim fabrikama.

"Strane investicije su veoma važne i time ću se baviti dokle god sam na vlasti", rekao je Vučić.

"Najmanje penzije su veće nego ikada. Garantujem da se penzije neće smanjivati i da će biti isplaćivane redovno, a i plate će biti veće", rekao je Vučić.

Premijer je najavio i da će narednih pet godina biti ostvaren ekonomski rast.

"ZAVRNI SLAVINU"

Vučić je naveo da će u prva tri meseca ove godine budžetski deficit biti svega 13 iili 14 milijardi dinara, a bilo je predviđeno da bude 60 milijardi.

"Mogli smo da trošimo pare, ali rekao sam 'ne, zavrni slavinu'", rekao je Vučić.

Vučić je rekao i da posle izbora neće praviti Vladu po svaku cenu niti će praviti kompromise posle izbora po pitanju rasta i napretka Srbije, pada nezaposlenosti i ekonomskog rasta.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.