Vučić: Ako SNS pobedi imaćemo nove ljude u vladi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2016, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ako SNS pobedi imaćemo nove ljude u vladi

Ako dobijemo poverenje naroda, imaćemo nove ljude u vladi i novu energiju, najavio je večeras predsednik SNS i premijer Aleksandar Vučić.

Vučić je gostujući na televiziji Happy rekao da će moto SNS u kampanji biti pokušaj da se ujedinimo za evropski standard života, za bolje škole i bolnice, za stabilne i rastuće penzije i plate, za normalnu i pristojnu Srbiju.

"Uopšte nije nemoguće i ne bih to isključio, jednako je verovatno ili verovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da pobede svi oni koji su ujedinjeni u mržnji protiv mene ili stranke koju vodim. Ali, kako je Sofokle govorio - milije mi je da časno propadnem nego da pobedim varajući", rekao je Vučić.

On je naveo da nema ništa važnije od toga da se neko oseća dobro zbog onoga što se radi za državu.

"Mi smo mnogo toga dobro uradili, postavili temelje ozbiljne države, a pred nama je još mnogo posla", rekao je Vučić.

Vučić - na biznis forumu u nemačkoj pokrajini Hesen

Premijer Aleksandar Vučić najavio je večeras da će u sredu boraviti u poseti nemačkoj pokrajini Hesen.

On je rekao da će u sredu boraviti u pokrajini Hesen, gde će se sastati sa premijerom te nemačke pokrajine i njihovom vladom.

Takođe je najavio da će učestvovati na biznis forum, na kojem će biti predstavljene mogućnosti za investiranje u Srbiju.

Vučić je istakao da su strane investicije veoma važne i da će se stalno baviti privlačenjem stranih investitora.

Prema njegovim rečima, strani investitori otvorili su mnoga radna mesta u Srbiji.

Za mesec dana autoputem do Makedonije

Premijer Aleksandar Vučić istakao je večeras da će za mesec dana moći da se putuje autoputem do Makedonijie i rekao da je aktuelna vlada izgradila ukupno 360 objekata prilikom izgradnje saobraćajne infrastrukture u samo dve godine.

On je pokazao mapu Srbije, na kojoj je pokazao mostove i tunele koji su završeni.

„Obradovaću ljude kada kažem da nam je ostalo probijanje poslednjeg tunela u Grdeličkoj klisuri. Uskoro će poslednji tunel biti probijen. Završićemo taj put u roku, kao što je predviđeno dogodine", poručio je Vučić.

"Još mesec dana pa ćete moći da se vozite do makedonske granice autoputem", podvukao je on.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VUČIĆ NAJAVIO PROMENE: Ako SNS pobedi imaćemo nove ljude u vladi

Izvor: Blic, 21.Mar.2016

Ako dobijemo poverenje naroda, imaćemo nove ljude u vladi i novu energiju, najavio je večeras predsednik SNS i premijer Aleksandar Vučić...Vučić je gostujući na televiziji Happy rekao da će moto SNS u kampanji biti pokušaj da se ujedinimo za evropski standard života, za bolje škole i bolnice,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.