Vučić: Evropska perspektiva onima koji je zaslužuju

Izvor: Prva.rs, 19.Maj.2015, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Evropska perspektiva onima koji je zaslužuju

Vučić se sastao sa predsedavajućim Odboru za evropske poslove Gunterom Krihbaumom i poslanicima Bundestaga iz redova CDU/CSU članovima grupe za Zapadni Balkan.
Oni su razgovarali o evropskom putu Srbije i podršci Nemačke u procesu evrointegracija.
Premijer Srbije je obavestio članove Bundestaga o ekonomskim reformama i dostignućima Srbije u procesu pridruživanja Evropskoj uniji, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.
Srpski premijer boravio je juče u Briselu u kojem je učestvovao na skupu u Briselu "Prijatelji Srbije". 
Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Evropska perspektiva onima koji je zaslužuju

Izvor: Blic, 19.Maj.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Bundestagu da je Srbija stub stabilnosti u regionu, da je Vlada Srbije uložila mnogo vremena i energije da održi i političku i ekonomsku stabilnost i da bi bilo dobro što pre pokazati evropsku perspektivu onima koji je zaslužuju...Vučić se sastao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.