Vučević:Izbori u Pokrajini realnost

Izvor: B92, 26.Mar.2014, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević:Izbori u Pokrajini realnost

Beograd -- Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio da su vanredni pokrajinski izbori realnost jer je pokrajinska administracija izgubila legitimitet.

"Pravno-tehnički detalji nisu bitni za građane, kad god budu izbori, na proleće ili jesen, SNS je spremna", rekao je Vučević gostujući na RTS.

On je naveo da su režim Bojana Pajtića i pokrajinska administracija delegitimisani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lošim rezultatima na svim lokalnim izborima u pokrajini, kao i na vanrednim parlamentarnim izborima.

"Na svim bilbordima DS u Vojvodini bio je Bojan Pajtić kao nosilac kampanje, teško je utvrditi ko je više odgovoran za poraz u Vojvodini - Pajtić ili Đilas, ali je svakako i Pajtić bio saučesnik izbornih rezultata DS u Vojvodini", rekao je Vučević.

Prema njegovim rečima, pokrajinska administracija izgubila je legalitet kroz odluku Ustavnog suda kojom je osporen najveći deo odredbi Statuta AP Vojvodine.

Vučević je rekao i da je, od kada je u Novom Sadu angažovano dodatnih 200 policajaca, stopa kriminaliteta smanjena za 22,5 odsto.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević: Pajtić nema legitimitet, izbori u Vojvodini su realnost!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Mar.2014

- Na svim bilbordima DS u Vojvodini bio je Bojan Pajtić kao nosilac kampanje, teško je utvrditi ko je više odgovoran za poraz u Vojvodini - Pajtić ili Đilas, ali je svakako i Pajtić bio saučesnik izbornih rezultata DS u Vojvodini - kaže funkcioner SNS-a

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.