Vlast u Preševu traže da se Vučiću oduzme zahvalnica opštine

Izvor: N1 televizija, 03.Maj.2017, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlast u Preševu traže da se Vučiću oduzme zahvalnica opštine

Zamenik predsednika opštine Preševo Dželal Memeti pokrenuo je inicijativu da se premijeru i izabranom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću oduzme zahvalnica koju mu je uručilo prethodno rukovodstvo Preševa pre skoro dve godine.

Kako prenose mediji na albanskom jeziku u Preševu i Bujanovcu, Memeti je zatražio od Skupštine opštine Preševo i od aktuelne predsednice opštine Preševo Ardite Sinani da poništi zahvalnicu koja je Vučiću uručena 15. jula 2015. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

"Tokom mandata prethodne lokalne vlasti, bivši predsednik opštine Preševo Ragmi Mustafa predao je premijeru Aleksandru Vučiću zahvalnicu, uz čestitke. Još od tada to kao skandalozni čin ocenjuju ne samo lokalni političari u Preševu, već takođe i iz Prištine i Tirane", kazao je Memeti.

Mustafa je 15. jula 2015. godine uručio zahvalnicu opštine Vučiću, koji je tada prvi put boravio u zvaničnoj poseti Preševu povodom otvaranja vanbolničkog porodilišta.

Kako je tada navedeno, Vučiću je zahvalnica uručena zbog posebnog doprinosa opštini Preševo.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.