Vanredna situacija zbog poplava i u Petrovcu na Mlavi

Izvor: N1 televizija, 09.Jul.2018, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna situacija zbog poplava i u Petrovcu na Mlavi

Vanredna situacija na delu teritorije opštine Petrovac na Mlavi proglašena je tokom dana, saopštio je večeras MUP i precizirao da je do sada vanredna situacija progašena na teritoriji jednog grada - Čačka i na područjima 11 opština.

Vanredna situacija proglašena je na celoj teritoriji opštine Aranđelovac i Ivanjica, kao i na delu opština Gornji Milanovac, Priboj, Ljig, Raška, Požega, Smederevska Palanka, Velika Plana, Kosjerić i Petrovca na Mlavi.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rečima načelnika Uprave za vatrogasno spasilačke jedinice Sektora za vanredne situacije Saše Rančića i pored teške situacije nema ugroženih objekata niti opasnosti po stanovništvo.

Pripadnici Sektora su na terenu i zajedno sa lokalnom samoupravom i ostalim snagama zaštite i spasavanja prate situaciju i trenutno su angažavani na crpljenju vode iz jednog domaćinstva, rekao je Rančić.

Prema njegovim rečima, kao i tokom prethodnih dana, vodeći se najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda o vremenskim nepogodama koje nas očekuju i u narednim danima, Sektor za vanredne situacije je sve svoje resurse podigao u stanje pripravnosti i spremni smo za delovanje, ukoliko za tim bude postojala potreba.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proglašena vanredna situacija na delu opštine Petrovac na Mlavi

Izvor: Blic, 09.Jul.2018

Na delu teritorije opštine Petrovac na Mlavi proglašena je vanredna situacija, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Nastavak na Blic...

Vanredna situacija na delu opštine Petrovac na Mlavi

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jul.2018, 08:30

Na delu teritorije opštine Petrovac na Mlavi proglašena je vanredna situacija, saopštio je MUP...Načelnik Uprave za vatrogasno spasilačke jedinice Sektora za vanredne situacije Saša Rančić naveo je da su pripadnici Sektora za vanredne situacije na terenu i da zajedno sa lokalnom samoupravom i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.