Vanredna situacija u delu opštine Petrovac na Mlavi

Izvor: RTS, 09.Jul.2018, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna situacija u delu opštine Petrovac na Mlavi

Tokom današnjeg dana došlo je do proglašenja vanredne situacije na delu teritorije opštine Petrovac na Mlavi, saopštio je MUP.
Načelnik Uprave za vatrogasno-spasilačke jedinice Sektora za vanredne situacije Saša Rančić ističe su da pripadnici tog sektora na terenu i zajedno sa lokalnom samoupravom i ostalim snagama zaštite i spasavanja prate situaciju i trenutno su angažovani na crpljenju vode >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz jednog domaćinstva.

"Želim da istaknem da nema ugroženih objekata, niti opasnosti po stanovništvo", dodao je Rančić.
Kao i tokom prethodnih dana, vodeći se najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda o vremenskim nepogodama koje nas očekuju i u narednim danima, Sektor za vanredne situacije je sve svoje resurse podigao u stanje pripravnosti i spreman je za delovanje, ukoliko za tim bude postojala potreba, navodi se u saopštenju MUP-a.
Vanredna situacija trenutno je na snazi na teritoriji jednog grada, odnosno Čačka, i 11 opština: na celoj teritoriji opštine Aranđelovac i opštine Ivanjica, kao i na delu teritorije opština Gornji Milanovac, Priboj, Ljig, Raška, Požega, Smederevska Palanka, Velika Plana, Kosjerić i Petrovac na Mlavi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vanredna situacija zbog poplava i u Petrovcu na Mlavi

Izvor: N1 televizija, 09.Jul.2018

Vanredna situacija na delu teritorije opštine Petrovac na Mlavi proglašena je tokom dana, saopštio je večeras MUP i precizirao da je do sada vanredna situacija progašena na teritoriji jednog grada - Čačka i na područjima 11 opština...Vanredna situacija proglašena je na celoj teritoriji opštine...

Nastavak na N1 televizija...

MUP: Vanredna situacija u Čačku i 11 opština, poslednja proglašena na delu Petrovca na Mlavi

Izvor: RTV Pink, 10.Jul.2018, 20:07

I pored teške situacije nema ugroženih objekata niti opasnosti po stanovništvo.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.