VULIN REAGOVAO NA PRITUŽBE I LAŽI: Ustaše imaju podršku cele EU, a Vučić im je pretnja

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 12:24

VULIN REAGOVAO NA PRITUŽBE I LAŽI: Ustaše imaju podršku cele EU, a Vučić im je pretnja

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić vodi Srbiju, a da "ustaše imaju podršku gotovo cele EU i opet im je Vučić i kriv i pretnja".

 - Nakon što su Aleksandru Vučiću, unuku jasenovačkog mučenika, zabranili da obiđe srpsko stratište i nakon što su podmuklo i pakosno iskoristili sukob u Ukrajini da naškode Srbiji zabranjujući joj da uvozi rusku naftu, ustaško rukovodstvo Hrvatske kuka i žali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da ih je Vučić izložio pritisku.

- Vučić vodi Srbiju, a ustaše imaju podršku gotovo cele Evropske unije i opet im je Vučić i kriv i pretnja. Ne kaže naš narod uzalud da nema crvene mačke ni obraza u ustaše! - izjavio je Vulin.

Kako navode u saopštenju MUP-a, ministar je reagovao na "laži i pritužbe rukovodstva Hrvatske predvođeno premijerom Plenkovićem na račun srpskog predsednika Aleksandra Vučića i Srbije".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.