VUČIĆ ODBRUSIO EU: Tri puta će da vakcinišu kučiće, mačiće i papagaje, a mi smo od njih dobili - NULA! 

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 12:55

VUČIĆ ODBRUSIO EU: Tri puta će da vakcinišu kučiće, mačiće i papagaje, a mi smo od njih dobili - NULA! 

Predsednik Srbije šokiran idejom evropskih lidera o uvđenju kovid pasoša

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je danas na TV Prva, gde je otkrio da se još uvek nije vakcinisao, ali je progovorio i o novom "trendu" u zemljama Evropske unije, koje ograničavaju kretanje nevakcinisanima.

- Ja sam jedini u Predsedništvu koji se nije vakcinisao i nemam antitela. Ja sam šokiran idejom evropskih lidera, oni gaze najveću vrednost, mislim sve najgore o odgovornosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o onima koji su antivakseri. Učestvovao sam u obezbeđivanju vakcina, ali ko ste vi da ograničite kretanje ljudi jer nisu vakcinisani, pokazujutime  da im je stalo do političkih unutrašnjih političkih poena. Svi klinci su čuli da ne mogu putuju bez potvrde o vakcinaciji, i naći ćemo se u problemu da prvo vakcinišemo decu od 20 godina više umesto one starije od 60. Mi ćemo i za njih onda da uvedemo kovid pasoše, jer ćemo brže da vakcinišemo stanovništvo. Ja se nisam vakcinisao jer me je briga zbog naroda, to je pitanje principa a ne vakcine. Ana je prva primila Fajzer vakcinu, i nije je lako podnela, za kinesku vakcinu imali smo najmanje "šokova" nakon vakcinacije - rekao je Vučić.

Predsednik je rekao da će se vakcinisati kada Srbija pređe broj od milion revakcinisanih.

- Više od dva meseca su se vakcinisali u Evropskoj uniji, a mi smo od njih dobili nula, krompir - rekao je Vučić, ali i objasnio da je znao da će biti tako.

- Tri puta ima kučiće, mačiće i papagaje da vakcinišu, samo da siromašne zemlje ne dobiju vakcine - izjavio je predsednik Srbije.

Vučić je rekao da Srbija ima novca za puteve i za vakcine.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.