VUČIĆ NA SVEČANOM PRIJEMU U AMERIČKOJ AMBASADI: Obeležen Dan nezavisnosti na Dedinju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 21:05

VUČIĆ NA SVEČANOM PRIJEMU U AMERIČKOJ AMBASADI: Obeležen Dan nezavisnosti na Dedinju (FOTO)

Na početku ceremonije, američki marinci svečano su predali zastavu SAD ambasadoru Hilu, a potom su izvedene himne dve zemlje.

Tradicionalnim prijemom u rezidenciji američkog ambasadora na Dedinju, obeležen je večeras nacionalni praznik SAD, Dan nezavisnosti, u znak sećanja na 4. jul 1776. godine kada je u Filadelfiji objavljena Deklaracija o nezavisnosti.

Proslavi Dana nezavisnosti SAD prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednik skupštine Ivica Dačić, patrijarh Porfirije.

Svečanost, čiji je domaćin ambasador Kristofer Hil sa suprugom Džuli, počela je intoniranjem himni dveju zemalja koje su prošle godine obeležile 140 godina diplomatskih odnosa.

Ovo je prvi prijem za Dan nezavisnosti koji organizuje ambasador Hil koji je u Srbiju stigao pre tri meseca.

BONUS VIDEO: Stravične scene: Iscureo gas u Jordanu - povređeno više od 100 osoba
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DARIJA KISIĆ SA ĆERKOM NA PRIJEMU KOD AMERIČKOG AMBASADORA Sve oči uprte u prelepu Tinu! Naslednica ministarke u uskoj haljini (FOTO)

Izvor: Blic, 30.Jun.2022

Darija Kisić Tapavčević, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije, pojavila se danas na tradicionalnom prijemu u rezidenciji američkog ambasadora na Dedinju, gde je obeležen nacionalni praznik SAD, Dan nezavisnosti.

Nastavak na Blic...

SVEČANOST NA DEDINJU Evo ko je sinoć bio na prijemu u Ambasadi SAD (FOTO)

Izvor: Blic, 01.Jul.2022, 07:22

Tradicionalnim prijemom u rezidenciji američkog ambasadora na Dedinju, obeležen je nacionalni praznik SAD, Dan nezavisnosti, u znak sećanja na 4. jul 1776. godine kada je u Filadelfiji objavljena Deklaracija o nezavisnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.