VRAĆAM SE SA OPTIMIZMOM Dogovor Putina i Bajdena realizovan: Ruski ambasador odleteo u Vašington

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 09:18

"VRAĆAM SE SA OPTIMIZMOM" Dogovor Putina i Bajdena realizovan: Ruski ambasador odleteo u Vašington

Ruski ambasador je na aerodromu Šeremetjevo rekao da se sa optimizmom vraća u Vašington.

Ambasador Rusije u SAD Anatolij Antonov koji je u martu vraćen u Moskvu na konsultacije zbog pogoršanja odnosa između dve države, odleteo je jutros avionom u Vašington.

On je naveo da već ima zakazane susrete u SAD.

On je izrazio nadu da će saradnja sa kolegama u Vašingtonu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti konstruktivna.

Juče je američki ambasador u Rusiji Džon Saliven saopštio da namerava uskoro da se vrati u Moskvu.

Podsetimo, nakon sastanka sa američkim kolegom Džozefom Bajdenom na samitu u Ženevi 16. juna, ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je postignut dogovor o vraćanju na svoja radna mesta ambasadora Rusije i SAD, Anatolija Antonova i Džona Salivana.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"INVESTICIONI PLAN "SRBIJA 2020-2025" Predviđena značajna ulaganja u razvoj i čuvanje srpskih sela

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021

Investicioni plan "Srbija 2020-2025" uticaće na razvoj i očuvanje sela Srbije..Milan Krkobabić, ministar za brigu o selu, govoreći o ulaganjima države u seoska područja Krkobabić istakao je da bi napori Akademijskog odbora za selo Srpske akademije nauka i umetnosti i Ministarstva za brigu o selu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Dogovoreno na samitu: Bajden-Putin Ruski ambasador se vraća danas u Vašington

Izvor: OkRadio.rs, 20.Jun.2021

Ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov vraća se danas na dužnost u Vašington. - Ima mnogo posla i računamo da će biti ostvaren napredak - rekao je Antonov neposredno prije ulaska u avion za SAD. - Ima mnogo posla i računamo da će biti ostvaren napredak - rekao je Antonov neposredno prije ulaska...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.