VOZAČ AUDIJA (19) POKOSIO ŽENU SA DETETOM U KOLICIMA: Divljao po Leskovcu pa sleteo sa kolovoza

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2021, 12:18

VOZAČ AUDIJA (19) "POKOSIO" ŽENU SA DETETOM U KOLICIMA: Divljao po Leskovcu pa sleteo sa kolovoza

Vozač "audija" (19) udario ženu sa kolicima sa detetom

U Leskovcu je 19 -godišnji O.I. iz tog grada, automobilom "audi", usled neprilagođene brzine stanju puta i uslovima saobraćaja, sinoć sleteo sa kolovoza i naleteo na 53-godišnju ženu koja je u tom trenutku gurala kolica sa detetom.

Žena je zadobila teške telesne povrede i zbrinuta je u Kliničkom centru u Nišu, dok dete nije povređeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saopštila je PU Leskovac.

U tom udesu, u Ulici Rade Žunića, vozač "audija" je lakše povređen.

Policija u Leskovcu podneće krivičnu prijavu protiv O. I. (19) iz tog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teško povređena žena koju je u Leskovcu oborio automobil dok je gurala kolica da detetom

Izvor: JužneVesti.com, 31.Mar.2021

Da je sinoć u Ulici Rade Žunić u Leskovcu automobil koji je vozio 19-godišnjak zbog neprilagođene brzine sleteo s puta i udario 53-godišnju ženu koja je gurala kolica sa detetom, saopštili su iz leskovačke policije i naveli da će protiv mladića biti podneta krivična prijava. Dodaju da je...

Nastavak na JužneVesti.com...

Krivična prijava protiv tinejdžera zbog izazivanja nesreće u Leskovcu

Izvor: N1 televizija, 31.Mar.2021

Leskovačka policija podneće krivičnu prijavu protiv O. I. (2002) iz ovog grada, zbog sumnje da je u utorak uveče u Leskovcu, zbog neprilagođene brzine stanju puta i uslovima saobraćaja, sleteo automobilom sa kolovoza i udario ženu (53) koja je u tom trenutku gurala kolica sa detetom.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.