VOJISLAV ŠEŠELJ ODBIO IZJAŠNJENJE PRED VIŠIM JAVNIM TUŽIOCEM: Podneo kontratužbu protiv Aleksandre Jerkov

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 14:18

VOJISLAV ŠEŠELJ ODBIO IZJAŠNJENJE PRED VIŠIM JAVNIM TUŽIOCEM: Podneo kontratužbu protiv Aleksandre Jerkov

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da je odbio "svaki razgovor i izjašnjenje" kod višeg javnog tužioca u Beogradu u vezi sa ugrožavanjem potpredsednice DS Aleksandre Jerkov.

Šešelj je novinarima potvrdio da je objavio knjigu "Ustaška k.... Aleksandra Jerkov", a na pitanje da li smatra da je na taj način ugrozio bezbednost potpredsednice DS odgovorio je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ona njega nazivala ratnim zločincem i da, ako ona ne ugrožava njegovu bezbednost nazivajući ga tako, ne vidi zašto bi on brinuo o njenoj.

- Ja sam podneo kontratužbu i imam veći novčani zahtev pošto me je nazivala ratnim zločincem. To je mnogo gore. Nazvati nekog "ustaškom k..." je teška uvreda, a nazvati nekog ratnim zločincem je najteža moguća kleveta, jer ja nisam proglašen ratnim zločincem, niti sam osuđen za bilo koji ratni zločin - rekao je Šešelj ispred Palate pravde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.