VIDEO: Policija tukla sve pred sobom, Žervinjo jedva izvukao živu glavu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2014, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Policija tukla sve pred sobom, Žervinjo jedva izvukao živu glavu

Remijem protiv Kameruna (0:0) na svom terenu reprezentacija Obale Slonovače obezbedila je plasman na završni turnir Kupa afričkih nacija (januar iduće godine), međutim, slavlje na stadionu u Abidžanu u jednom trenutku preraslo je u ozbiljan haos koji se potpuno teo kontroli.

Sudija svirao kraj, munjevitom brzinom stvorilo se hiljade navijača na terenu 

 

Kada je sudija odsvirao kraj na teren je upalo više hiljada navijača koji su počeli da jure >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << igrače po terenu i skidaju sve sa njih. U svoj toj gunguli, čini se, najgore je prošao as Rome Žervinjo, kojeg je jedan navijač bukvalno do gaća skinuo, a drugi kao da je želeo "da ga ponese kući".

 

U tim trenucima počela je da interveniše policija, da tuče razjarenu publiku i spasava fudbalere. I dalje nema preciznih informacija koliko je ljudi povređeno, ali po slikama i snimcima koji stižu iz Abidžana situacija nije bila nimalo naivna...

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

(VIDEO) HAOS U ABIDŽANU: Navijači upali na teren i svukli Žervinja

Izvor: Kurir, 20.Nov.2014, 12:23

Po završetku utakmice navijači su uleteli na teren da bi podelili slavlje sa fudbalerima Obale Slonovače. Međutim, neki od navijača su počeli da ruše sve pred sobom, a onda je morala da interveniše i policija..ABIDŽAN - Fudbalska reprezentacija Obale Slonovače plasirala se na završni turnir...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.