Užas kod Leskovca: Miroslav pokušao da ubije sebe i sina (7) tako što se ukradenim golfom zakucao u druga kola

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas kod Leskovca: Miroslav pokušao da ubije sebe i sina (7) tako što se ukradenim "golfom" zakucao u druga kola

Policajci su odmah i ukazali prvu pomoć povređenima do dolaska lekarske ekipe

Miroslav M. (33) pokušao je sinoć da oduzme život sebi i sedmogodišnjem sinu na putu Niš - Leskovac, tako što je namerno ukradenim "golfom 2" udario u drugi auto.

Policiji je tokom noći prijavljeno da se putem Niš-Leskovac kreće automobil koji vozi Miroslav M. (33) i koji navodno ima nameru da presudi sebi i svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sedmogodišnjem sinu koji je bio s njim u kolima.

Automobil je išao iz Niša ka selu Bobište kod Leskovca, gde je Miroslav imao fiktivno prijavljenu adresu.

Ustanovljeno je da se otac i sin nalaze u ukradenom "golfu 2" i pretpostavljalo se da je Miroslav naoružan, tako da je policija na terenu dobila naređenje da postupa oprezno kada uoči automobil.

Na ulazu u Leskovac primećeno je vozilo, policija je pokušala da ga zaustavi, ali je vozač dodao gas i nastavio put.

Patrola je uključila rotaciju i krenula za "golfom". Vozać je kod sela Grabovnica u pravcu Vranja automobilom prešao u suprotnu traku i čeono udario u drugi auto koji je dolazio iz suprotnog smera.

.

U sudaru lakše je povređeno sedmogodišnje dete i vozač drugog automobila. Miroslav ima teške povrede i životno ugrožen. Prevezen je u leskovačku bolnicu.

Prema saznanjima, on ima kriminalni dosije i tri aktivne potrage.

Istraga je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.