(UZNEMIRUJUĆE) ŽENE VRIŠTALE POKUŠAVAJUĆI DA SPASU DECU: Cela Francuska u šoku, isplivao horor snimak napada nožem (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 15:29

(UZNEMIRUJUĆE) ŽENE VRIŠTALE POKUŠAVAJUĆI DA SPASU DECU: Cela Francuska u šoku, isplivao horor snimak napada nožem (VIDEO)

Niko ne zna zašto je danas odlučio da napadne decu koja su uživala u parkiću.

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak koji navodno pokazuje trenutak kada je osumnjičeni Sirijac napao decu u parku u francuskom gradu Ansiju.

Na šokantnom snimku vidi se muškarac sa maramom na glavi i nožem u ruci kako trči parkom. Prvo je krenuo ka ženi sa detetom u kolicima, a onda zamahnuo nožem na muškarca sa rancem. Nakon toga je ušao na igralište >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i počeo da napada decu.

Dok žene vrište i pokušavaju da sačuvaju decu, on trči od jednih do drugih i ubada ih.

U parku je nastala panika, dok napadač jurca okolo i traži žrtve.

Prema poslednjim informacijama, u napadu je povređeno četvoro dece i dvoje odraslih.

Napadač je uhapšen brzom intervencijom policije i otkriveno je da se radi o Sirijcu Abdalmasihu H. (32), koji je bio tražilac azila u Francuskoj.

Navodno nijedno dete nije starije od tri godine, a dvoje mališana je u teškom stanju.

Snimak napada možete pogledati OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojavio se snimak napada u Francuskoj (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jun.2023

ANSI - ​Uznemirujući snimak napada migranta na djecu u francuskom gradu Ansiju pojavio se na društvenim mrežema.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.