Rat - dan 283 Evropa od ove godine bez ruske nafte; Ukrajina granatira više mesta u DNR

Izvor: B92, 03.Dec.2022, 08:58

Rat - dan 283 "Evropa od ove godine bez ruske nafte"; Ukrajina granatira više mesta u DNR

Završen je 283. dan specijalne vojne operacije koju Rusija izvodi u Ukrajini.

Ruske snage granatirale su Herson, oštećena je električna mreža i grad je ostao bez struje, saopštio je noćas načelnik regionalne vojne uprave Jaroslav Januševič.

Naveo je da nadležne službe rade na otklanjanju štete, prenosi Interfaks Ukrajina.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajina: Ruske snage granatirale Herson, grad ostao bez struje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2022

Ruske snage granatirale su Herson, oštećena je električna mreža i grad je ostao bez struje, saopštio je noćas načelnik regionalne vojne uprave Jaroslav Januševič...Naveo je da nadležne službe rade na otklanjanju štete, prenosi Interfaks Ukrajina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kremlj potvrdio: Putin će otići

Izvor: B92, 03.Dec.2022

Moskva -- Portparol Kremlja Dmitrij Peskov saopštio je u subotu da će ruski predsednik Vladimir Putin na kraju otići u Donbas..."Vremenom će se to desiti, naravno. To je region Ruske Federacije", rekao je portparol Kremlja novinarima...Njegove reči citirale su RIA Novosti...U avgustu je predsednik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.