USTALA JE CRNA GORA PROTIV MILOVOG REŽIMA! Ako neko doaka Đukanoviću na izborima, onda će to biti ONI

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 16:49

USTALA JE CRNA GORA PROTIV MILOVOG REŽIMA! Ako neko "doaka" Đukanoviću na izborima, onda će to biti ONI

Izbori za skupštinu Crne Gore biće održani 30. avgusta.

Uoči parlamentarnih izbora u Crnoj Gori predstavnici pojedinih opozicionih političkih partija formirali su "Građanski blok", koji će kao predizborna koalicija učestvovati na izborima.

Blok su formirali Demokratska Crna Gora, Demos, Partija penzionera, invalida i restitucije, Nova levica, kao i Društvo za istraživanje politike i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << političke teorije.

U zajedničkom saopštenju naveli su da blok ostaje otvoren i za druge "građanski" orijentisane političke subjekte i pojedince, a pozvali su ostale opozicione kolege da se shodno programskim i ideološkim sličnostima grupišu kako bi, kroz nenapadanje, solidarnost i saradnju, "pobedili zajedničkog protivnika".
Pogledaj vesti o: Restitucija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KRAJ MILA ĐUKANOVIĆA? Pavićević: Afera koverat, litije, haos u Budvi... da li je došlo vreme za SLOM crnogorskog režima

Izvor: Blic, 13.Jul.2020, 12:21

Osim izbora za poslanike u Skupštini Crne Gore, istog dana biće organizovani i izbori za odbornike u opštinama Andrijevica, Budva, Gusinje, Kotor i Tivat. Dve su napomene koje više od drugih mogu koristiti za razumevanje predizborne situacije u Crnoj Gori. U poslednjih godinu i po dana Demokratska...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.