U zemlji sve toplije: Prepodne sunčano, potom vrelo, a uskoro i DRAMATIČNA PROMENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2017, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U zemlji sve toplije: Prepodne sunčano, potom vrelo, a uskoro i DRAMATIČNA PROMENA

Maksimalna jutarnja temperatura 19 stepeni

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo. Vetar će biti slab do umeren, južni i jugoistočni, a jutarnja temperatura od 12 do 19 C, najviša dnevna od 29 do 34 C.

I u Beogradu će danas biti sunčano i toplo, sa jutarnjom temperaturom 19 C, a najvišom dnevnom 33 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u zemlji će biti sve toplije, tako da će za vikend >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i početkom sledeće nedelje maksimalna temperatura biti u intervalu od 34 do 37 C.

Lokalni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u četvrtak na jugozapadu, u petak na severu, a u subotu su mogući na celoj teritoriji Srbije.

Naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i značajnim padom temperature, koje će u ponedeljak kasno uveče zahvatiti severozapadne krajeve, proširiće se u utorak do kraja dana na celu zemlju. U sredu, hladno, mestimično sa kišom i pljuskovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.