U toku noći četiri udesa i kafanska tuča

Izvor: Blic, 29.Dec.2012, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku noći četiri udesa i kafanska tuča

Tokom noći u Beogradu dogodila su se četiri saobraćajana udesa, a dvojica muškaraca ranjena su nožem u tuči na Karaburmi.

U tuči je, prema rečima portparola Hitne pomoći Nade Macure, teže povređen 59-godišnji muškarac, koji je zadobio ubodne rane u predelu grudnog koša.

Macura je kazala Tanjugu da je u pratnji pripadnika MUP-a prevezen u Urgentni centar, gde je prevezen i drugi povređeni muškarac (47) koji je povrede zadobio u istoj tuči koja se dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oko 21 sat.

Kada je reč o udesima, na auto-putu za Niš nešto pre 20 sati povređena je ženska osoba (32), navodno alkoholisana, koja je sa lakšim povredma prebačena u Urgentni centar.

Oko 22.30 sati na uglu Kićevske i Molerove u nezgodi je lakše povređen muškarac (35), dok su u udesu na Lazarevačkom drumu povrede zadobili muškarac (33) i žena (32). Povređeni su, kako je kazala Macura, prevezeni u Urgentni centar.

Prema njenim rečima, oko 2.30 sati u Ulici Maršala Birjuzova došlo je do nezgode prilikom pada sa motora, ali ekipe Hitne pomoći nisu izašle na teren, jer je poziv otkazan.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 120 intervencija od kojih 21 na javnom mestu.

Macura je rekla da su pomoć lekara najviše tražili pacijenti sa hipertenzijom, a bio je povećan i broj šlogova.

Povezane vesti: Nožem ranio dvojicu u kafani Mirna noć za Hitnu pomoć: Samo jedan udes bez povređenih Tokom noći tri udesa i nekoliko tuča Muškarac ranjen ispred kluba "Brodarac" Pet saobraćajnih nezgoda u toku jednog sata

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.