Izvor: Beta, 30.Avg.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju osnivačka skupština Saveza za Srbiju i Glavni odbor DS-a

Skup opozicionih partija na kom će biti potpisan sporazum o osnivanju Saveza za Srbiju biće održan u nedelju, 2. septembra u beogradskom centru Sava. Kako je najavljeno iz pokreta Dveri, skup će početi u 17 časova. Osnivači Saveza za Srbiju će po dosadašnjim najavama biti bivši predsednik DS i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Djilas, Narodna stranka Vuka Jeremića, Levica Srbije Borka Stefanovića, pokret Dveri, Demokratska stranka, sindikat Sloga, Zdrava Srbija Milana Stamatovića i Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića. Istog dana će u Beogradu biti održana i sednica Glavnog odbora Demokratske stranke (DS) na čijem je dnevnom redu podnošenje izveštaja o radu stranke i izbor tela i organa DS-a. Glavni odbor DS-a na sednici održanoj u junu doneo je odluku o učešću te stanke u formiranju Saveza za Srbiju a predsednik stranke Zoran Lutovac izjavio je da u DS nema nesuglasica po tom pitanju, kako to pišu pojedini mediji.On je dodao da veruje da će podrška ulasku u Savez za Srbiju biti potvrdjena i na sednici Glavnog odbora u nedelju."Podrška Savezu je opšta i stabilna širom Srbije i to će se potvrditi na sednici Glavnog odbora", rekao je Lutovac za izdanje dnevnog lista "Danas" od četvrtka.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U nedelju osnivačka skupština Saveza za Srbiju i Glavni odbor DS-a

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Avg.2018

Skup opozicionih partija na kom će biti potpisan sporazum o osnivanju Saveza za Srbiju biće održan u nedelju, 2. septembra u beogradskom centru Sava...Kako je najavljeno iz pokreta Dveri, skup će početi u 17 časova...Osnivači Saveza za Srbiju će po dosadašnjim najavama biti bivši predsednik...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.