U komi sam sanjao NATO vanzemaljce

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2012, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"U komi sam sanjao NATO vanzemaljce"

U intervjuu za 24sata Ekspres Halid Bešlić otkrio je koja je tajna njegovog uspeha. Najveća bosanska zvezda ispričala je i koji mu je deo karijere najdraži.

"Najlepše mi je bilo na početku karijere kad sam pevao po kafanama, a oko mene mlade devojke. A najteže mi je bilo kad mi je umrla majka i nakon saobraćajne nesreće", kaže Halid, koji je nakon pomenute nesreće bio u komi.

Seća se da je ležeći u bolničkom krevetu sanjao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << NATO pakt i svemirske letelice.

Inače, pevač u slobodno vreme pokušava da skine višak kilograma. Smrti se ne boji, a i "bilo bi mu dosadno da živi 90 godina".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Halid Bešlić: U komi sam sanjao NATO vanzemaljce!

Izvor: Scandal.rs, 16.Feb.2012

U intervjuu koji je dao za '24sata Ekspres' Halid Bešlić otkrio je koja je tajna njegovog uspeha. Najveća bosanska zvezda ispričala je i koji mu je deo karijere najdraži. - Najlepše mi je bilo na početku karijere kad sam pevao po kafanama, a oko mene mlade devojke. A najteže mi je bilo kad mi...

Nastavak na Scandal.rs...

Halid Bešlić: Sanjao sam NATO vanzemaljce!

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Feb.2012

Pjevač Halid Bešlić otkrio je koja je tajna njegovog uspjeha. Najveća bosanska zvijezda ispričala je i koji mu je dio karijere najdraži.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Čudni snovi Halida Bešlića

Izvor: CrveniTepih.com, 17.Feb.2012, 00:17

U intervjuu za 24sata Express poznati  pevač Halid Bešlić otkrio je koja je tajna njegovog uspeha i koji mu je deo karijere najdraži.  „Najlepše mi je bilo na početku karijere kad sam pevao po kafanama, a oko mene mlade cure, a najteže mi je bilo kad mi je umrla majka i nakon saobraćajne...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.