Izvor: Blic, 21.Feb.2018, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četiri saobraćajke četvoro povređenih, muškarac IZBODEN NA VIDIKOVCU

U toku noći u Beogradu dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima su povređene četiri osobe, a jedan muškarac je povređen hladnim oružjem.

Muškarac je povređen sinoć hladnim oružjem oko 19.19 sati u Ulici Veljka Ramadanovića na Vidikovcu. Povrede su lakše prirode i on je prevezen u Urgentni centar, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Na uglu ulica 15. oktobra i Lovačke u Dobanovcima, oko 19.48 sati, povređen je muškarac (24) i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prevezen u Urgentni centar.

Lakše je povređena žena pešak u ulici Vitezova Karađorđeve zvezde oko 20.21 časova, nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

Na Zrenjaninskom putu, oko 21.16 sati, lakše je povređena žena i prevezena u Urgentni centar.

Lakše je povređena devojka pešak u ulici Patrijarha Joanikija, oko 21.58 časova, nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

Od hroničnih bolesnika, najviše poziva Hitnoj pomoći uputili su srčani bolesnici, asmatičari i hipertoničari.

Hitna pomoć je do 07.00 časova imala 114 intervencija, od kojih 14 na javnom mestu.

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je imala 152 intervencije, od kojih 43 na javnom mestu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.