U Zapadnoj Evropi glavni zagađivač prevoz, u Istočnoj grejna mreža

Izvor: Danas, 10.Okt.2018, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zapadnoj Evropi glavni zagađivač prevoz, u Istočnoj grejna mreža

Ukoliko se usvoje inovativne tehnološke mere za smanjenje količine smoga tokom narednih sedam godina, građani Evropske Unije uštedeće 183 milijardi evra, pokazuje najnovije istraživanje kompanije InnoEnergy, evropskog pokretača za održivu energiju. Članak U Zapadnoj Evropi glavni zagađivač prevoz, u Istočnoj grejna mreža se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najkraći radni vek će imati Italijani, najduži Šveđani

Izvor: Danas, 11.Okt.2018, 10:32

Očekuje se da će radni vek osoba starih 15 godina u Evropi trajati oko 36 godina, što je tri godine duže nego što se očekivalo 2000. godine, pokazuje istraživanje Eurostata sprovedeno 2017. godine. Članak Najkraći radni vek će imati Italijani, najduži Šveđani se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Najviše novca za reklame u Srbiji i dalje ide na televiziju

Izvor: Danas, 11.Okt.2018

Oglašivači i dalje biraju televiziju kao dominantan medij u Srbiji kada je u pitanju reklamiranje, pokazuje istraživanje Asocijacije medija, objavljeno u studiju “Prava mera medija”. Članak Najviše novca za reklame u Srbiji i dalje ide na televiziju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.