U Hrvatskoj pregazio glumca na zebri i pobegao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2019, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Hrvatskoj pregazio glumca na zebri i pobegao

Glumac osječkog Hrvatskog narodnog kazališta (HNK) Aleksandar Bogdanović teško je povređen sinoć u Osijeku kada ga je na pešackom prelazu udarilo auto čiji je vozač pobegao sa mesta nesreće, a naknadno je priveden.

Bogdanovića je vozilom udario 22-godišnji mladić, koji je kasnije nađen i priveden, saopštila je hrvatska policija.

Ne navodeći identitet povređene osobe osečko-baranjska policija je saopštila da se nesreća dogodila u trenutku kada je lični >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << automobil naletio na 45-godišnjeg pešaka, koji se kretao po pešačkom prelazu.

Posle nesreće vozač se udaljio s mesta nesreće, umesto da pruži pomoć povređenom pešaku ili pozove policiju.

Vozač je kasnije priveden u policijske prostorije, prenosi Hina.

Uz navedene prekršaje, 22-godišnji vozač upravljao je vozilom pre sticanja prava na upravljanje.

Povređeni pešak zadobio je teške telesne povrede opasne po život i zadržan je u osječkom Kliničkom bolničkom centru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glumac teško povređen, lekari se bore za njegov život: Bogdanovića udario auto na pešačkom, vozač POBEGAO sa mesta nesreće!

Izvor: Večernje novosti, 22.Dec.2019

Hrvatski glumac Aleksandar Bogdanović (45) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći u subotu oko 22.30 u Osijeku Hrvatski glumac Aleksandar Bogdanović (45) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći u subotu oko 22.30 u Osijeku. Na njega je, na pešačkom prelazu, naleteo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.