Tramp opet napao demokratske predstavnice: Ne verujem da ste sposobne da volite našu zemlju

Izvor: B92, 21.Jul.2019, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp opet "napao" demokratske predstavnice: Ne verujem da ste sposobne da volite našu zemlju

Donald Tramp ponovo je napao četiri progresivne predstavnice Demokratske stranke u Kongresu pozivajući ih da se izvine kao što je to on učinio.

"Ne verujem da su četiri kongresmenke sposobne da vole našu zemlju. Trebale bi se izviniti Americi (i Izraelu) za užasne stvari (pune mržnje) koje su izrekle", napisao je Tramp u svojoj objavi na Tviteru.

Prošli vikend Tramp je napisao da se četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kongresmenke, od kojih su tri rođene u SAD, trebaju "vratiti u uništena i kriminalom opustošena mesta iz kojih su došle", da bi im u ponedeljak uputio poruku "Ako ne volite našu zemlju i niste sretne ovde, slobodno idite", a u utorak i potvrdio da te njegove objave "nisu rasističke".

Predstavnici demokrata su "oštro osudili rasističke komentare predsednika Donalda Trampa.

Aleksandria Okasio-Kortez (Alexandria Ocasio-Cortez), zastupnica iz Njujorka, Ilhan Omar iz Minesote, Ajana Prisli (Ayanna Pressley) iz Masačuseta i Rašida Tlaib (Rashid) iz Mičigena, su "progresivne" zastupnice poznate po kritikama Trampove politike.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp: Da se kongresmenke izvine Americi i Izraelu

Izvor: RTS, 21.Jul.2019

Američki predsednik Donald Tramp ponovo je napao četiri demokratske kongresmenke koje su kritikovale njegovu politiku, pozivajući ih da se izvine SAD i Izraelu. . "Ne verujem da su četiri kongresmenke sposobne da vole našu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.