Tramp: Da se kongresmenke izvine Americi i Izraelu

Izvor: RTS, 21.Jul.2019, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Da se kongresmenke izvine Americi i Izraelu

Američki predsednik Donald Tramp ponovo je napao četiri demokratske kongresmenke koje su kritikovale njegovu politiku, pozivajući ih da se izvine SAD i Izraelu.
"Ne verujem da su četiri kongresmenke sposobne da vole našu zemlju. Treba da se izvine Americi i Izraelu za užasne stvari pune mržnje koje su izgovorile", napisao je Donald Tramp na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tviteru, prenosi Rojters.

Američki predsednik je izazvao burne reakcije kada je prošlog vikenda na Tviteru napisao da četiri kongresmenke, od kojih su tri rođene u SAD, treba da se "vrate u uništena i kriminalom opustošena mesta iz kojih su došle".
Američki Kongres oštro je osudio Trampove izjave o demokratskim poslanicama kao "rasističke komentare koji su ozakonili i povećali strah i mržnju prema novim Amerikancima i pripadnicima drugih rasa".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMP PONOVO U RATU SA ŽENAMA: Da se kongresmenke izvine Americi i Izraelu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2019

Američki predsednik Donald Tramp ponovo je danas "potkačio" četiri demokratske kongresmenke koje su kritikovale njegovu politiku, pozivajući ih da se izvine SAD i Izraelu...- Ne verujem da su četiri kongresmenke sposobne da vole našu zemlju. Treba da se izvine Americi i Izraelu za užasne stvari...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.