Tom Henks iznenadio vlasnicu restorana u Severnoj Dakoti

Izvor: Blic, 19.Avg.2012, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Henks iznenadio vlasnicu restorana u Severnoj Dakoti

Vlasnica restorana u gradu Zapadni Fargo u Severnoj Dakoti bila je šokirana kada joj je na vrata restorana ušao poznati glumac Tom Henks i naručio doručak.

Temi Hagensen rekla je lokalnim medijima da je u četvrtak uveče dobila poziv od avio kompanije koja svoje pilote često šalje u njen restoran - “TiEnTis Dajner”.

Zvaničnik kompanije pitao ju je da li bi otvorila svoj restoran u petak rano ujutru za specijalnog gosta čije ime nije mogao da otkrije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Hagensenova je lokalnom listu “Forum” rekla da je pristala da rano otvori restoran jer je bila znatiželjna.

Ona je dodala da se šokirala kada su se na vratima pojavili Tom Henks sa suprugom Ritom Vilson i njihovo dvoje sinova.

Ona je rekla da je porodica Henks doručkovala i otišla, ali ne pre nego što je Henks potpisao nekoliko majica i fotografisao se sa uzbuđenom vlasnicom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.