Tijanić sa predstavnicima OEBS-a

Izvor: RTS, 19.Sep.2012, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijanić sa predstavnicima OEBS-a

Generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić sastao se sa predstavnicom kancelarije OEBS-a za slobodu medija Dunjom Mijatović.

Predstavnica Kancelarije OEBS-a za slobodu medija Dunja Mijatović sastala se generalnim direktorom RTS-a Aleksandrom Tijanićem.

Mijatovićeva će se danas sastati i sa predsednikom Vlade Srbije Ivicom Dačićem i vicepremijerom Aleksandrom Vučićem.

Kancelarija OEBS-ove predstavnice za slobodu medija, u saradnji sa Misijom OEBS u Srbiji, organizuje sutra u Beogradu medijsku konferenciju jugoistočne Evrope, koja će okupiti oko 200 međunarodnih i regionalnih novinara i medijskih stručnjaka.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OEBS: Javnom servisu treba stabilno finansiranje

Izvor: RTS, 19.Sep.2012

Uslov da Javni servis obavlja svoju ulogu jeste da ima finansiranje koje je nezavisno i koje je stalno, kaže predstavnica OEBS-a za slobodu medija Dunja Mijatović. Ekonomska kriza ne sme biti izgovor za loše stanje u medijima i loš odnos prema medijima, upozorava Mijatovićeva. ..Nova vlada će garantovati...

Nastavak na RTS...

MIjatović: Nema napretka u slobodi medija u regiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Sep.2012, 12:47

Predstavnica OESS-a za slobodu medija Dunja Mijatović ocijenila je danas u Beogradu na Konferenciji o slobodi medija u Jugoistočnoj Evropi,  da u regiji  nema napretka kad je riječ o slobodi medija, ali da problem nisu zakoni, već činjenica da se dobri zakoni ne provode. Ona je istaknula  da...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.