Tadić i Čanak sutra s Pastorom

Izvor: B92, 29.Jun.2014, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić i Čanak sutra s Pastorom

Novi Sad -- Lider LSV Nenad Čanak i predsednik NDS-a Boris Tadić sastaće se sutra sa predsednikom SVM Ištvanom Pastorom da razgovaraju o rekostrukciji pokrajinske vlasti.

Iz LSV-a su krajem minule sedmice najavili da počinju pregovore sa predstavnicima političkih stranaka zastupljenih u pokrajinskom parlamentu i da će prvo razgovarati sa SVM i DS, svojim koalicionim partnerima sa kojima čine aktuelnu vlast u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vojvodini.

Zamenik predsdnika LSV Bojan Kostreš je najavljujući početak pregovora o rekonstrukciji pokrajinske vlasti rekao Tanjugu da LSV već dugo ističe da želi da se dogovor o, kako je rekao, "popravljanju stvari u pokrajinskoj vlasti" postigne unutar aktuelne koalicije, ali je naglasio da "LSV sebe ne vidi ni u jednoj vladajućoj strukturi bez svojih partnera i prijatelja iz NDS".

Nakon sastanka Čanka i Tadića sa delegacijom SVM koju će predvoditi Ištvan Pastor akteri sastanka će se obratiti javnosti u prostorijama Lige socijaldemokrata Vojvodine.

U LSV-u danas je rečeno Tanjugu da će Nenad Čanak i Boris Tadić u utorak razgovarati sa predsednikom Demokratske stranke Bojanom Pajtićem.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tadić i Čanak s Pastorom o rekonstrukciji

Izvor: Radio 021, 29.Jun.2014

Lider LSV Nenad Čanak i predsednik NDS-a Boris Tadić sastaće se u ponedeljak sa predsednikom SVM Ištvanom Pastorom da razgovaraju o rekostrukciji pokrajinske vlasti.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.