Tadić: Pucali mi u leđa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2012, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Pucali mi u leđa

BEOGRAD -

Počasni predsednik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavo je da ne isključuje mogućnost raspisivanja prevremenih izbora u Srbiji, ali je ocenio da njegova stranka u ovom trenutku nije spremna za njih i istakao da mu je svako ko je ukrao u toku njegovog mandata pucao u leđa.

Tadić je, u intervjuu magazinu NIN, rekao da očekuje da će do proleća novo rukovodstvo izoštriti kritičku poziciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Ne može DS da ćuti o hapšenju Miškovića do devet sati uveče", rekao je Tadić.

Kako je rekao, on je spreman da svojim aktivnostima i savetima pomogne novom rukovodstvu stranke, ali sebe vidi u nekoj od međunarodnih institucija.

Tadić je rekao da u uspehe svoje politike ubraja i to što je SNS i SPS sada nastavljaju.

"Zar nije dirljivo kada Nikolić kaže da ne smemo odustati od evropskih integracija, a Dačić da nam je dosta parole Kosovo je Srbija", rekao je Tadić.

Kao svoju slabost, kako je naveo, Tadić vidi to što nije smenjivao saradnike koji su u javnosti bili sumnjičeni za korupciju.

"Nisam imao snage da se izborim s onim što je pisalo u novinama, ali svako ko je ukrao tokom mog mandata pucao mi je u leđa", rekao je Tadić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Pucao mi u leđa svako ko je krao

Izvor: Radio 021, 27.Dec.2012

Počasni predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavo je da ne isključuje mogućnost raspisivanja prevremenih izbora u Srbiji, ali je ocenio da njegova stranka u ovom trenutku nije spremna za njih i istakao da mu je svako ko je ukrao u toku njegovog mandata pucao u leđa.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.