Svi je znamo kao Rouz, a zbog ovog govora volećemo je još više

Izvor: B92, 23.Mar.2017, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi je znamo kao Rouz, a zbog ovog govora volećemo je još više

Poznata glumica Kejt Vinslet ima bogatu glumačku karijeru. Ipak, nedavno je otkrila da je nekoliko puta preispitivala svoju odluku da se bavi ovim poslom.

Držeći govor u okviru WE Day manifestacije koja je održana u londonskoj areni Kejt je otkrila da su je u srednjoj školi ismevali zbog debljine i velikih stopala, ali i da su je odbijali na kastinzima za uloge i davali joj poražavajuće izgovore.

“Dobra si glumica, možda će se u nekom filmu naći uloga debele >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << devojke u kojoj ćeš moći da zablistaš i da napraviš karijeru kao neko ko igra samo takve uloge”, ispričala je Oskarovka.

Takve izjave uticale su na njeno samopouzdanje, ali je znala da je gluma čini srećnom i da ne bi trebalo loše da se oseća zbog svog izgleda.

“Naučila sam da prihvatim svoje mane i da se ne izvinjavam nikome zbog onoga što jesam. Ovo je ono što ja jesam. Prava ja. Kejt iz Redinga”, naglasila je glumica. Onda je izabrana za ulogu Rouz u Titaniku.

“Izabrana sam iako biste najmanje očekivali da jednu takvu ulogu u jednom od najvećih filmova svih vremena dobije Kejt koja je prodavala sendviče u Redingu", rekla je glumica.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.