Sve zbog istorijskog sporazuma: Oglasio se Grenel nakon nominacije za Nobelovu nagradu za mir

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2020, 16:28

Sve zbog istorijskog sporazuma: Oglasio se Grenel nakon nominacije za Nobelovu nagradu za mir

Specijani savetnik predsednika SAD za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grenel pozdravio je danas drugu nominaciju predsednika Donalda Trampa za Nobelovu nagradu za mir, a ovaj put su za tu prestižnu nagradu nominivani i Beograd i Pripština.

Grenel je na tviter nalogu podelio pismo člana švedskog parlamenta Magnusa Jakobsena, koji je pokrenuo inicijativu za dodelu Nobelove nagrade za mir potpisinicima vašingtonskog sporazuma.

Grenel je kratko napisao - Donald >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tramp drugi put nominovan za Nobelovu nagradu za mir zbog istorijskog sporazuma (tzv.) Kosova i Srbije.

U poruci je Grenel označio i predsednika Srbije Aleksandra Vučića i (tzv.) kosovskog premijera Avdulaha Hotija.

. @realDonaldTrump nominated for a SECOND Nobel Peace Prize for historic Kosovo-Serbia Agreement. @avucic @Avdullah https://t.co/WeY0V836JN

— Richard Grenell (@RichardGrenell) September 11, 2020

Član švedskog parlamenta Magnus Jakobson na tviteru je objavio i nominaciju, predatu 9. septembra, a koju je Grenel retvitovao.

Trampa je ranije nominovao za Nobelovu nagradu norveški poslanik Kristijan Tibring-Gjede, koji je pohvalio američkog predsednika za napore na rešavanju sukoba u svetu.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grenel pozdravio nominaciju Vučića, Hotija i Trampa

Izvor: RTS, 11.Sep.2020

Specijalni savetnik predsednika SAD za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grenel pozdravio je drugu nominaciju predsednika Donalda Trampa za Nobelovu nagradu za mir. Za tu prestižnu nagradu nominivani su i Aleksandar Vučić i kosovski premijer Avdulah Hoti. . Ričard...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.