Tramp drugi put nominovan, sada zbog sporazuma Beograd - Priština FOTO

Izvor: B92, 11.Sep.2020, 16:16

Tramp drugi put nominovan, sada zbog sporazuma Beograd - Priština FOTO

Specijalni izaslanik SAD Ričard Grenel preneo je danas na svom nalogu na Tviteru pismo švedskog poslanika Magnusa Jakobsena.

Taj poslanik pokrenuo je inicijativu za dodelu Nobelove nagrade za mir potpisnicima vašingtonskog sporazuma.

Grenel je kratko napisao “Donald Tramp drugi put nominovan za Nobelovu nagradu za mir zbog istorijskog sporazuma Kosova i Srbije”.

U poruci je Grenel označio i predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Avdulaha Hotija.

Trampa je ranije nominovao za Nobelovu nagradu norveški poslanik Kristijan Tibring-Gjede, koji je pohvalio američkog predsednika za napore na rešavanju sukoba u svetu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sve zbog istorijskog sporazuma: Oglasio se Grenel nakon nominacije za Nobelovu nagradu za mir

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2020

Specijani savetnik predsednika SAD za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grenel pozdravio je danas drugu nominaciju predsednika Donalda Trampa za Nobelovu nagradu za mir, a ovaj put su za tu prestižnu nagradu nominivani i Beograd i Pripština...Grenel je na tviter nalogu podelio pismo člana švedskog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.