Svadba decenije u Hajatu: Evo ko je sve došao na Bogdanino i Veljkovo venčanje (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 24.Nov.2019, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svadba decenije u Hajatu: Evo ko je sve došao na Bogdanino i Veljkovo venčanje (FOTO/VIDEO)

Iz hotela čuje se muzika, a pojavili su se Sanja Marinković i Milan Kalinić, kao i Željko i Jovana Joksimović Sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović Veljko i njegova verenica Bogdana Rodić zavetovali su se na večnu ljubav u Hramu Svetog Save na Vračaru. Posle toga su se zaputili u hotel Hajat gde će obaviti građansko venčanje i posle toga napraviti žurku za pamćenje.Više od 500 zvanica nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << se u Hajatu, a još ličnosti sa javne scene došlo je na građansko venčanje. Iz hotela čuje se muzika, a pojavili su se Sanja Marinković i Milan Kalinić, kao i Željko i Jovana Joksimović.Poznate ličnosti već su počele da stižu u hotel, a neke od njih su: Aco Pejović, Željko Mitrović, Sanja Đorđević, Snežana Đurišić, Dejan Milićević, Ivica Tončev, Aleksandra Janković i drugi. Pevač Radiša Trajković Đani večeras će pevati na svadbi kod Ražnatovića. Ona je stigao i kao gost u pratnji svoje supruge. Foto N.SkenderijaFoto N.SkenderijaFoto N.SkenderijaFoto N.SkenderijaFoto N.SkenderijaFoto N.SkenderijaFoto N.SkenderijaFoto N.Skenderija
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović,   Jovana i Željko Joksimović,   Sveti Sava

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SESTRE BOGDANE RAŽNATOVIĆ OSTAVILE SVE BEZ TEKSTA Evo kako su Nataša i Bojana Rodić izgledale na VENČANJU DECENIJE

Izvor: Blic, 24.Nov.2019

Bogdana i Veljko Ražnatović danas su se jedno drugom zarekli na večnu ljubav, a o detaljima sa svadbenog veselja ne prestaje da se priča. Među zvanicama bile su i Bogdanine sestre, čiji dolazak nimalo nije prošao nezapaženo - naprotiv!

Nastavak na Blic...

POZNATI SE OTVORILI Veljko i Bogdana na svadbi dobili GALA POKLONE, evo čega je bilo najviše

Izvor: Blic, 25.Nov.2019, 09:48

Bogdana i Veljko Ražnatović zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav juče u Beogradu, a glamuroznom slavlju prisustvovalo je oko 500 zvanica, među kojima je bilo mnoštvo ličnosti iz javnog života Srbije.

Nastavak na Blic...

Završena svadba decenije, a JEDAN OBIČAJ je ukrao slavu: Svi su mislila da je deo srpske tradicije, ali evo ŠTA JE ISTINA

Izvor: Blic, 25.Nov.2019

Veljko Ražnatović oženio se juče Bogdanom Ražnatović, a pred odlazak u Titel da “kupi” mladu i puca u jabuku, sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović je ispoštovao još jedan običaj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.