Sukob Dodika i novinarke BNTV  ko kome crta mete na čelu

Izvor: B92, 30.Dec.2018, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob Dodika i novinarke BNTV " ko kome crta mete na čelu

Godišnju konferenciju za novinare srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika obeležio je i jedan manji incident.

Novinarka BNTV u povišenom tonu postavila je pitanje "odakle mu pravo da stavlja metu na tu televiziju i sve njene zaposlene", među kojima, kako je navela, ima i bivših boraca i članova njihovih porodica.

"Odakle vam pravo da kažete da neko hoće da ruši Republiku Srpsku, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odakle vam pravo da pišete mete na čela zaposlenih u BN televiziji… Znate li vi koliko u toj televiziji radi ljudi, a svima njima vi crtate mete na čelo…", upitala je novinarka Dodika.

Ona je rekla i da je među zaposlenima veliki broj bivših boraca za Republiku Srpsku I članova njihovih porodica, a predsedavajući Predsedništva je pozvao "te borce da napuste posao u tom atisrpskom mediju", uz obećanje da će im on lično pomoći da nađu drugi posao. Kada je zatim umesto odgovora postavio kontrapitanje: "Zašto vi prvi metu na čelo crtate nama, zašto vi to radite meni…", novinarka BN televizije je, uz veliko negodovanje, napustila pres konferenciju.

Dok je odlazila, Dodik je komentarisao: "Eto, vi sve imate pravo da kažete, a kada dobijete odgovor onda negodujute".

Mediji u Federaciji BiH su primetili da niko od prisutnih kolega novinara nije reagovao.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Okršaj Dodika i novinarke BNTV: Ko kome crta mete na čelu?

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2018

Godišnju konferenciju za novinare srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika obeležio je i jedan manji incident, kada je novinarka BNTV u povišenom, svađalačkom tonu postavila pitanje "odakle mu pravo da stavlja metu na tu televiziju i sve njene zaposlene", među kojima, kako je navela, ima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.