Stiven Sigal: Srbiju smatram svojom novom domovinom

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Dec.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiven Sigal: Srbiju smatram svojom novom domovinom

BEOGRAD - Američki glumac i producent Stiven Sigal danas se u Beogradu sastao sa predsjednikom i premijerom zemlje Tomislavom Nikolićem i Aleksandrom Vučićem i tom prilikom poručio da će učiniti sve kako bi na što bolji način promovisao zemlju koju smatra svojom novom domovinom.

Premijer Vučić podržao je Sigalovo angažovanje na promociji Srbije, poručivši mu da će vlada učiniti sve da pomogne >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << razvoj filmske industrije.

Vučić je, poželjevši dobrodošlicu Sigalu, rekao da će srpska vlada uraditi sve kako bi pomogla razvoj filmske industrije u Srbiji, što će doprinijeti ne samo poboljšanju ekonomske situacije, nego i promociji Srbije.

On je podržao ideju Sigala o otvaranju aikido kluba u Beogradu, kao i angažovanje holivudskog glumca na promociji Srbije.

Stiven Sigal je istakao da će Zakon o podsticajima za strane produkcije obezbjediti velika finansijska sredstva Srbiji, ali isto tako privući i veliki broj turista.

"Ekonomija u Srbiji polako raste za razliku od drugih evropskih zemalja", zaključio je Sigal i dodao da će učiniti sve kako bi na što bolji način promovisao zemlju koju smatra svojom novom domovinom.

Sigal boravi u višednevnoj posjeti Srbiji a prethodno se sastao i sa predsjednikom Nikolićem ali sa tog sastanka nije izdato saopštenje za jvnost.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sigal: Srbiju smatram svojom novom domovinom, ali ako me ikad izdate, sve ću vas polomiti i pobiti

Izvor: Njuz.net, 01.Dec.2015

Poštovani građani Srbije,. Iskoristio bih ovu priliku da vam se svima pojedinačno zahvalim na gostoprimstvu i poštovanju koje ste mi kao nacija ukazali, na čelu sa premijerom, predsednikom i ministrom policije. Međutim, osećam kao svoju obavezu da napomenem da mi je na prvom mestu uvek bila lojalnost...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.