Vlasnik Kurira daje izjavu u policiji

Izvor: B92, 30.Nov.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnik "Kurira" daje izjavu u policiji

Vlasnik "Kurira" Aleksandar Rodić je trenutno u policiji i daje izjavu povodom krivične prijave koju je podneo protiv biznismena Miroslava Bogićevića.

Kako saznaje B92, Rodić u policiji daje izjavu u svojstvu građanina.

Rodić se odazvao pozivu Službe za borbu protiv organizovanog kriminala oko 16.30 i, u prisustvu advokata, daje izjavu u svojstvu građanina.

Bogićević je Rodića optužio za reketiranje. Opširnije u posebnoj vesti.

Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije Aleksandar Vučić juče je u policiji saslušan na poligrafu o optužbama dnevnog lista Kurir da je učestvovao u iznudi i ucenama bivšeg direktora tog lista Aleksandra Kornica.

Ministar policije Nebojša Stefanović je rekao da je "premijer prošao poligraf".

Bivši direktor "Kurira" Aleksandar Kornic je juče bio u policiji na saslušanju, a odbio je poligraf, izjavio je ministar unutrasnjih poslova Nebojša Stefanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandar Rodić na saslušanju u policiji

Izvor: Blic, 30.Nov.2015

Vlasnik "Kurira" Aleksandar Rodić trenutno se nalazi u policiji, gde u svojstvu građanina daje izjavu u vezi sa navodima sopstvene krivične prijave protiv biznismena Miroslava Bogićevića za prevaru, prenose RTS i "Politika"...Rodić je na saslušanje u policiju došao po nalogu Tužilaštva za organizovani...

Nastavak na Blic...

Aleksandar Rodić daje izjavu u policiji

Izvor: RTS, 30.Nov.2015

. Kako RTS saznaje, vlasnik "Kurira" Aleksandar Rodić trenutno je u policiji gde daje izjavu u svojstvu građanina u vezi sa navodima sopstvene krivične prijave protiv biznismena Miroslava Bogićevića.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.