Stiven Kreb nasleđuje Kamerona na mestu premijera?

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2016, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiven Kreb nasleđuje Kamerona na mestu premijera?

Britanski ministar za rad i penzije Stiven Kreb razmatra opciju da se kandiduje za naslednika Dejvida Kamerona na funkciji premijera Velike Britanije, objavio je "Skaj njuz", a preneo Rojters.

Britanska televizija je, pozivajući se na neimenovane izvore, javila da će Kreb i državni sekretar za preduzetništvo Sadžid Džavid, koji su bili za ostanak Britanije u EU, večeras ispitati raspoloženje među poslanicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Konzervativne partije u parlamentu o njihovoj zajedničkoj kandidaturi, pri čemu bi Džavid trebalo da postane ministar finansija.

Rojters podseća da je bivši gradonačelnik Londona Boris Džonson, koji je uspešno vodio kampanju za izlazak zemlje iz EU, trenutno favorit da nasledi Kamerona.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   London

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Stiven Kreb nasleđuje Kamerona?

Izvor: Radio 021, 28.Jun.2016, 01:13

Britanski ministar za rad i penzije Stiven Kreb razmatra opciju da se kandiduje za naslednika Dejvida Kamerona na funkciji premijera Velike Britanije, objavio je Skaj njuz...Britanska televizija je javila da će Kreb i državni sekretar za preduzetništvo Sadžid Džavid, koji su bili za ostanak Britanije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.