Izvor: RTS, 26.Nov.2020, 08:32

Srđan Nogo izjavio da će Aleksandar Vučić i njegova porodica imati "tragičan kraj"

Nekadašnji funkcioner i poslanik Dveri, ekstremno desnih stavova i ekscesnog političkog angažmana, Srđan Nogo, ponovo je uputio pretnje predsedniku Aleksandru Vučiću, njegovoj porodici, ovaj put i deci, "prognozirajući" im svima "tragičan kraj".
Srđan Nogo je u emisiji Bez ustručavanja u produkciji KTV televizije rekao da će Vučić imati tragičan kraj, i ne samo on, već i cela >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << njegova porodica.

Tvrdi da će put kojim je krenuo Vučić imati tragičan kraj za celu njegovu familiju od, kako je rekao, najstarijih, roditelja predsednika, pa do najmlađih u Vučićevoj porodici, Milice, Danila i Vukana.
Srđan Nogo je poznat po ekstremnim stavovima kao što je nošenje makete vešala na proteste opozicije i organizovanje protesta u vreme zabrane okupljanja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srđan Nogo: Aleksandar Vučić i njegova porodica će imati tragičan kraj

Izvor: Radio 021, 26.Nov.2020

Nekadašnji funkcioner i poslanik Dveri Srđan Nogo ponovo je pretio predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, "prognozirajući" im svima "tragičan kraj"...Nogo je u emisiji KTV televizije rekao da će Vučić imati tragičan kraj, i ne samo on, već i cela njegova porodica...Tvrdi da će...

Nastavak na Radio 021...

Osude pretnji Vučiću: "Gde je sada Marinika"; "Bolesno"

Izvor: B92, 26.Nov.2020

Beograd -- Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović i predsednik poslaničke grupe SPS Ðorđe Milićević osudili su izjavu Srđana Noga, koji je pretio predsedniku Srbije...Predsednik poslaničke grupe SPS Ðorđe Milićević osudio je danas nove pretnje nekadašnjeg poslanika Dveri upućene predsedniku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.